SIGMA Nyhetsbrev | 11 maj

Fånga vårens alla uttryck med SIGMA:s F1.4 DC DN spegellösa trio

Fånga vårens alla uttryck med SIGMA:s F1.4 DC DN spegellösa trio

- SIGMA Nordic

När våren kommer, vaknar vår fotografiska anda till liv! Fånga vårens alla uttryck med SIGMA:s ljusstarka spegellösa trio: SIGMA 16mm, 30mm och 56mm F1.4 DC DN | Contemporary. Tre kompakta och lätta fasta objektiv, perfekta för både vidvinkel till normalt till porträtt. Dessa prisvärda objektiv, för APS-C, finns tillgängliga för Canon EF M-mount, Sony E-mount, L-Mount och Micro Four Thirds.


Registrera ditt SIGMA-objektiv för en förlängd garanti!

Du kanske förväntar dig att världens ledande oberoende objektivtillverkare ska erbjuda dig något extra, och det är precis det vi gör! Vi förlänger standardgarantin för våra fotoobjektiv och kameror!

Registrera ditt SIGMA-objektiv inom 60 dagar från köp, så förlänger vi din standardgaranti på 2 år, till totalt 5 år!* 

*Att förlänga garantin med 3 år gäller endast för våra fotoobjektiv (ej Cine). För kameror erbjuder vi en 1 års förlängd garanti, för totalt 3 år.


SIGMA:s senaste objektiv

SIGMA 35mm F1.4 DG DN | A
Utvecklingen av en klassiker

Fantastisk optisk prestanda och användbarhet för den mest populära brännvidden. Trots att den är betydligt mindre och lättare än den existerande 35mm F1.4, visar den på en enastående skärpa hela vägen ut i kanterna för alla bländartal samt exceptionellt jämn och attraktiv bokeh. 

SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art är exklusivt designad för spegellösa kameror och är tillräckligt lätt för att kännas perfekt balanserad på en kompakt spegellös kamera, samtidigt som den är fylld med en rad professionella funktioner som ultrasnabb AF, en avklick- och låsbar bländarring och en anpassningsbar AFL-knapp.

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | C
Den nya standardzoomen för spegellöst

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary omdefinierar standardzoom för spegellösa kameror genom att kombinera enastående optisk prestanda, en F2.8 konstant bländare och ett lätt och kompakt objektiv.
SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN erbjuder en ny och förbättrad fotografisk upplevelse för spegellösa användare som behöver ett standardzoomobjektiv med stor bländaröppning. Dess förstklassiga, intuitiva konstruktion gör det lika spännande att använda objektivet som att se de otroliga bilderna det kan ta, vilket kommer inspirera dig att börja uppnå din kreativa potential.

Latest Articles

Read more
Photographer Xiao Ting Wu (Tina) merges light and shadow with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
Photographer Alexander Souetre breaks boundaries with the ultimate F1.2 standard prime lens - SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
Take a first look at the SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art. The lightest lens in its class.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic