SIGMA Nyhetsbrev | 8 april

SIGMA Spring Cashback: Sikta högre!

SIGMA Spring Cashback: Sikta högre!

- SIGMA Nordic

SIGMA Spring Cashback: Sikta högre!

Just nu får du pengar tillbaka när du köper en SIGMA fp, enbart kameran eller tillsammans med något av SIGMA:s objektiv från nya I series, i L-Mount. 

Få upp till 2800 kr tillbaka när du köper världens minsta och lättaste fullformatskamera, tillsammans med ett av de fyra kompakta I series-objektiven helt i metall med en fantastisk optisk prestanda.


SIGMA fp: En liten kamera för stor frihet
SIGMA fp är världens minsta och lättaste fullformatskamera! Den perfekta kompakta kombon tillsammans med I series-objektiven, ideala för den kreativa fotografen, streetfotografer, bröllop och event, familj och även för landskap och porträtt!

SIGMA I series: Fantastisk optisk prestanda
Fyra objektiv kompatibla för fullformat som erbjuder fantastisk optisk prestanda samtidigt som de är otroligt kompakta. Perfekta för de mindre och lättare moderna spegellösa kamerorna. Alla I series-objektiv är helt i metall och ger dig nya möjligheter för den perfekta bilden!

Makro: Se saker från ett nytt perspektiv
Våren är här, och i takt med att blommorna börjar blomma och alla små insekter tittar fram i trädgården så vaknar även lusten att plocka fram våra Makro-objektiv och ge oss ut. Att få chansen att se saker du annars inte sett med blotta ögat gör Makrofotograferingen så fascinerande.

En dag på gården med SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art
”- Makrofotografering är ett perfekt sätt för att varva ner. Jag älskar att se små detaljer av någonting så litet, som blir stort nog för att kunna se.” Fotografen Heather Larkin tog SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art ett varv runt hennes gård, för makrofotografering av blommor, daggdroppar på spindelnät och mer. Se hennes första intryck av macro-objektivet och följ med henne under en dag på gården.

Latest Articles

Read more
Photographer Xiao Ting Wu (Tina) merges light and shadow with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
Photographer Alexander Souetre breaks boundaries with the ultimate F1.2 standard prime lens - SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
Take a first look at the SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art. The lightest lens in its class.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic