SIGMA Nyhetsbrev | 9 mars

Standardzoomen som är allt annat än standard

Standardzoomen som är allt annat än standard

- SIGMA Nordic

Den nya SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, det minsta och lättaste zoomobjektivet i sin klass*. 28-70mm F2.8 omdefinierar vad en standardzoom är för spegellösa kameror genom att kombinera hög optisk prestanda, en F2.8 konstant bländare och ett lätt och kompakt objektiv. 

Med en design baserad på SIGMAs Art-serie, levererar detta objektiv en perfekt balans av prestanda och portabilitet utan några kompromisser på byggkvaliteten.

*Som standardzoomobjektiv för spegellösa kameror i fullformat med en ljusstyrka på F2.8 i hela zoomområdet (Källa: SIGMA, i februari 2021)


SIGMA I series - Kompakta premiumobjektiv
Fyra kompakta, fasta objektiv designade för att passa perfekt med kompakta system utan uppoffring av prestandan. Kombinationen av hög optisk kvalitet och portabilitet kommer ge dig nya möjligheter för den perfekta bilden. 

SIGMA fp - världens minsta och lättaste fullformatskamera
SIGMA fp:s kamerahus väger inte mer än 370g, vilket gör den till kameran som förändrar allt! Med en vikt på 747g tillsammans med SIGMA I series 35mm F2 DG DN | C blir de den perfekta kombinationen att ta med dig överallt!

Spegellösa fullformatskameror, som SIGMA fp, rymmer hög prestanda i riktigt kompakta och lätta kamerahus. Dessa kameror bara ber om att få paras ihop med lika kompakta, högkvalitativa objektiv. Det är här SIGMA I series kommer in i bilden. 

© SIGMA IMAGING Nordic