SIGMA Nyhetsbrev | 25 mars

SIGMA lanserar tillskottet till fp-serien: SIGMA fp L

SIGMA lanserar tillskottet till fp-serien: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Världens minsta och lättaste* spegellösa systemkamera med en 61MP fullformatssensor

SIGMA lanserar nu en ny medlem av fp-serien: SIGMA fp L.
Utrustad med en Bayer-sensor i fullformat med cirka 61 effektiva megapixlar. Tack vare denna 61MP bildsensor har SIGMA fp L en enastående upplösningskraft, samtidigt som den följer SIGMA fp:s utvecklingskoncept; världens minsta och lättaste fullformatskamera, sömlös STILL / CINE-knapp samt att den är väldigt anpassningsbar och flexibel i sitt användande.

SIGMA fp L erbjuder användaren nivåer av bildkvalitet och kreativt utrymme som bara är möjliga med en ultrahög pixelkamera. Den kommer också med en rad nya funktioner och tillbehör som gör fotograferingen mer användarvänlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerar snabb fasdetektion med kontrastavkänning, och USB-laddning medan kameran är på. En ny, valfri extern elektronisk sökare EVF-11 kommer att finnas tillgänglig med kameran.

* I mars 2021, av SIGMA


Extern elektronisk sökare: Ett eftertraktat tillbehör
Den högupplösta sökaren SIGMA Electronic Viewfinder EVF-11 gör med sin 0.5 tums och 3.68 miljonpunkters organiska elektroluminescerande diodpanel (OLED) fotograferingen till en bättre upplevelse. EVF-11 har dessutom en förstoringsgrad på 0.83x. För att mer bekvämt fotografera från en låg vinkel, går EVF-11 att vinkla uppåt till 90 grader. 

SIGMA I series: Perfekt tillsammans med fp L
Med fyra kompakta, fasta objektiv är SIGMA I series perfekt att kombinera med fp L. Välj mellan 24mm, 35mm, 45mm och 65mm - en komplett mix i kameraväskan. Tillsammans med världens minsta och lättaste fullframekamera får du ett kamerasystem som bara väger 642-832g totalt, som du lätt tar med dig överallt!

SIGMA fp L kanske ser nästintill likadan ut på utsidan som föregångaren fp, men på insidan har det skett en del förändringar! Den är fortfarande världens minsta och lättaste fullformatskamera, men vad är det egentligen som skiljer den från SIGMA fp? Ta en första titt på denna rykande färska nyhet! 

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic