SIGMA Nyhetsbrev | 27 april

Utvecklingen av en klassiker, SIGMA Spring Cashback och håll dina objektiv uppdaterade

Utvecklingen av en klassiker, SIGMA Spring Cashback och håll dina objektiv uppdaterade

- SIGMA Nordic

Fantastisk optisk prestanda och användbarhet för den mest populära brännvidden.

SIGMA:s befintliga 35mm F1.4 DG HSM | Art lanserades 2012 och satte standarden för alla kommande objektiv i Art-serien. Nio år senare har 35mm F1.4 designats om från grunden för spegellösa kameror. Den nya SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art är betydligt mindre och lättare än den existerande 35mm F1.4, men visar ändå på en enastående skärpa hela vägen ut i kanterna för alla bländartal, exceptionellt jämn och attraktiv bokeh samt välkontrollerade optiska aberrationer. 

Objektivet är tillräckligt lätt för att kännas perfekt balanserad på en kompakt spegellös kamera, samtidigt som den är fylld med en rad professionella funktioner som ultrasnabb AF, en avklick- och låsbar bländarring och en anpassningsbar AFL-knapp. Detta ger objektivet både funktion och portabilitet utan att kompromissa, vilket gör det lika optimalt för professionella projekt som för avslappnade utflykter, för både video och stillbilder. 


SIGMA Spring Cashback
Sikta högre!

Just nu får du pengar tillbaka när du köper en SIGMA fp, enbart kameran eller tillsammans med något av SIGMA:s objektiv från nya I series, i L-Mount. 

Få upp till 2800 kr tillbaka när du köper SIGMA fp, tillsammans med ett av de fyra kompakta I series-objektiven helt i metall med en fantastisk optisk prestanda.


SIGMA fp L
Liten, men med hög upplösning

Världens minsta och lättaste spegellösa systemkamera med en 61MP fullformatssensor. SIGMA fp L erbjuder användaren nivåer av bildkvalitet och kreativt utrymme som bara är möjliga med en ultrahög pixelkamera. Den kommer också med en rad nya funktioner och tillbehör som gör fotograferingen mer användarvänlig, inklusive hybridfokus (AF) som kombinerar snabb fasdetektion med kontrastavkänning, och USB-laddning medan kameran är på.

Få en I series t-shirt
När du registrerar förlängd garanti

Alla fotoobjektiv från SIGMA kommer automatiskt med en standardgaranti på 2 år, men om du registrerar objektivet förlänger vi garantin med 3 år, helt kostnadsfritt, för en total garanti på 5 år!

Just nu får du även en SIGMA I series t-shirt, i begränsad upplaga, när du registrerar ditt I series objektiv för en förlängd garanti inom 60 dagar från köp. Anpassad med ditt valda I series-objektiv.

Uppdatering av programvara
Håll dina objektiv uppdaterade

Att se till att du alltid har den senaste programvaran installerad på dina objektiv håller de uppdaterade och med bästa prestanda. Beroende på vilket objektiv du har kan du uppdatera den inbyggda programvaran, anpassa inställningar, kalibrera objektivet och justera fokusinställningarna med hjälp av SIGMA Optimization Pro och SIGMA:s USB Dock.

Se de senaste uppdateringarna 
Mer om SIGMA USB Dock

Latest Articles

Read more
Photographer SongShan Xie masters the art of landscape photography, capturing the poetry of Guilin with the new SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sports.
Read more
Our SIGMA Nordic Ambassadors Lorenzo Mirandola and Luisa Schaffner give you their best advice when it comes to astro and aurora photography!
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic