Model no
PW2024

SIGMA Photowalk

399 SEK

Photowalken är nu fullbokad!

Stockholm Photowalk med Mats Alfredsson och SIGMA

  • Utveckla ditt fotograferande
  • Lördag 4 maj kl. 08:30 - 17:00
  • Endast 32 platser - först till kvarn! 

 

Out of Stock Out of Stock

PHOTOWALKEN ÄR NU FULLBOKAD!

Det är äntligen dags igen - årets SIGMA Photowalk tillsammans med Mats Alfredsson 4 maj 2024! 

För tredje året i rad så anordnar vi en Streetphotowalk tillsammans med Mats Alfredsson.

Det är dags att ge oss ut på stan, längs gatorn i Gamla Stan och Södermalm, tillsammans med Mats Alfredsson och oss på SIGMA. Vi är så glada att få göra detta tillsammans med er och Mats, och med två lyckade år bakom oss är det alltså dags igen, för tredje året i rad. 

Vi ger oss ut på stan och njuter av Gamla Stan och Södermalm tillsammans med Mats Alfredsson som ger er alla tips och tricks för att bli en ännu vassare gatufotograf (Street photographer). Det spelar ingen roll om du är en erfaren fotograf eller nybörjare inom foto / gatufoto, detta är en möjlighet att utveckla ditt fotograferande med hjälp av Mats Alfredsson. 

Du har också möjligheten att låna SIGMA-utrustning under dagen. Så passa på att testa det där objektivet du länge funderat på, eller gå utanför din comfort zone med en ny brännvidd kanske. Möjlighet att fylla i vad du önskar låna kommer i ett mail efter din anmälan. 

Lördagen den 4 maj kör vi och dagen inleds kl. 08.30 med en frukost (macka och kaffe/te). Runt kl. 09.00 går Mats Alfredsson på scenen för en inspirerande föreläsning innan vi ger oss ut på stan, runt kl. 11:30.
Runt kl. 17:00 avslutar vi dagen tillsammans, kanske över något gott att dricka, och utbyter tankar efter dagens äventyr. 

Maximalt antal deltagare är 32 st. Photowalken är nu fullbokad. 

I priset ingår: frukost, föreläsning och photowalk.
Lunch samt eventuell dryck efter eventet bekostar du själv. 

Startplatsen (Lokal nära Slussen/Gamla Stan) får man via mail efter anmälan.
Föreläsning och photowalk sker på svenska. 

Mats Alfredsson. Fotograf: Marie Dywling

Specifications
More Information
* All figures calculated by L-Mount. Note: The L-Mount Trademark is a registered Trademark of Leica Camera AG. About Product Name: Product name includes "DG" when the lens is designed to deliver the ultimate in performance on cameras with full-frame sensors, and "DN" when the lens design is optimized for mirrorless cameras with the short flange focal length.
© SIGMA IMAGING Nordic